10 csodaszép plus size menyasszonyi ruha

Kozma Rita, Stílusos rovat

Akár menyasszonyok vagyunk, akár csak esküvőre készülünk, akár egyik sem, a gyönyörű esküvői ruháknak nem tudunk ellenállni. Éppen ezért összegyűjtöttem nektek az idei évi kedvenceimet, hogy ti is kiválaszthassátok a számotokra befutókat.

Ma már kevésbé divatosak a hófehér darabok, a legtöbb nő törtfehéret (ekrüt) vagy pasztell púderrózsaszínt visel, de van, aki még ragaszkodik a fehérhez – teszem hozzá, hogy ezzel nincs semmi probléma. Ami viszont tény, hogy bőrtónustól függően valakinek az ekrü, valakinek pedig a hófehér a tökéletes, ezért erre kifejezetten ügyeljünk, ha ruhát keresünk vagy varratunk.

A szabásvonal sem mindegy, hiszen nem elég az, hogy a modellen tetszik a ruha és elvarázsol, fontos, hogy a mi alakunkhoz is passzoljon, hogy pont ott emeljen ki és fedjen el, ahol kell. Éppen ezért más és más fazon előnyös a homokóráknak, a körtéknek és az almáknak.

A dekoltázzsal is csak óvatosan, nehogy közönséges legyen az összkép! A telt nőknek is nagyon jól állhat egy magasabban szabott dekoltázsrész, például csipkével kombinálva, nem kell mindig a mélyen kivágottat választani.

Ha nem szeretjük a felkarunkat, a nyári melegben is viselhetünk finoman átszőtt csipkebolerót, amiben biztos, hogy nem lesz melegünk, de mégis takar, arról nem is beszélve, hogy a fedett kar mindig nagyon elegáns, és a templomi esküvőnél kötelező.

Megírjátok kommentben, hogy van-e kedvencetek vagy kedvenceitek?

IMG_2067

1.

IMG_2068

2.

IMG_2069

3.

IMG_2070

4.

IMG_2071

5.

IMG_2072

6.

IMG_2075

7.

IMG_2076

8.

IMG_2077

9.

IMG_2066

10.

Ruhák: Vivi dress

  • 1
  • Nyomtatom