Szenzáció! Ashley Graham meztelenül pózol a V Magazine-ben

Plus Size magazin, Lazulj! rovat

Ashley Graham fekete-fehér aktfotókon mutatta meg bájait a VMagazine-ben.

Az interjúban Ashley elmesélte, hogy már korán elkezdte megtanulni, hogyan fogadja el a testét. A cellulitiszével már középiskolás korában szembesült. Ekkor is ott volt számára az édesanyja, akit mindig is a példaképének tekintett, és akinek köszönheti, hogy képes volt megtanulni szeretni magát.

Emlékszem, amikor felfedeztem, hogy narancsbőröm van. “Nem undorító?” – kérdeztem az anyukámat, mire ő lehúzta a nadrágját, és azt mondta: “Látod, nekem is van” – mesélte. – “Nem mondta, hogy szép vagy csúnya, egyszerűen csak nem csinált ügyet belőle.

– mesélte Tracee Ellis Rossnak a V Magazine-ben adott interjúban.

Bár ez a hozzáállás azóta is kíséri, néha neki is vannak nehéz pillanatai. Ilyenkor a mantráit hívja segítségül: azt vallja, hogy amit magunknak mondunk, az hatással van a belső világunkra, és így a külsőnkre is.

Ha azt mondod: “Kövér vagyok”, úgy is fogod érezni magad. Ha azt mondod: “Hülye vagyok”, ezzel fog indulni a napod. Néha, amikor felébredek, úgy érzem, én vagyok a legkövérebb ember a világon, de nem hagyom, hogy ez határozza meg az egész napomat. Ilyenkor te is mondd magadnak: “Örülök ennek a napnak, erős, gyönyörű és okos vagyok.”

Kattints a fotóra, és nézd meg a teljes galériát!

ashley6

  • 0
  • Nyomtatom