A plus size stylist akcióban! Kozma Rita Erdős Jucinak segített öltözködési tanácsokkal – videó!

Plus Size magazin, Plus Size Tv, Stílusos rovat

Olykor még Erdős Juci is elbizonytalanodik. Legalábbis felmerült benne, hogy nagy méretű tunikája vajon előnyös-e neki, vagy épp ellenkezőleg: zsák hatást kelt-e. Szerencséjére ott volt vele a barátnője, Kozma Rita plus size stylist, aki örömmel segített neki. A mi szerencsénkre pedig videóra is vették az egészet!

Attól még, hogy nagyobbak a méreteink, még lehetünk formásak, és kihasználhatjuk a vonalainkat az öltözködés során. Mindenkit arra biztatunk, hogy ne borítsa zsákruhába a testét, emelje ki, ami előnyös, éljen az adottságaival! Sőt számos, optikailag karcsúsító praktikával is élhetünk.

Első körben meg kell néznünk tehát, milyenek az arányaink, alma, körte vagy homokóra alkatunk van-e, és ettől függően kell kitalálni, mi az, ami jól áll, és mi az, ami nem. Egy rosszul megválasztott ruhában akár 5-8 kilóval is többnek látszhatunk, de néha elég egy kiegészítő, és máris jobb az összkép.

Juci hasát például nagyobb keblei miatt a tunikája optikailag nagyítja, ezért Rita azt javasolta neki, viselje övvel, és két különböző szélességűt is kipróbáltak hozzá, sőt Juci arra is konkrét tanácsot kapott, melyiket pontosan hova csatolja, hogy minél előnyösebb legyen. Ha Jucinak mégsem lenne kedve övet viselni, egy karcsúsított blézerrel is javíthat az összképen.

Szerintetek hogyan jobb: övvel vagy öv nélkül? Ha az előbbi, a keskenyebbel vagy a szélesebbel?

  • 0
  • Nyomtatom