A tökéletes alkalmi ruha minden nőnek jár!

Kozma Rita, Stílusos rovat

Kinek a munkája miatt, kinek különleges alkalmakra, de minden nőnek szüksége van egy csinos, elegánsabb, az alkatához és a személyiségéhez illő egész ruhára.

Természetesen ma már a plus size hölgyek is válogathatnak szebbnél szebb ruhák közül, bár tény, hogy sokszor csak online rendelés útján juthatnak hozzá kedvencükhöz – üzeletek híján.
Most olyan plus size ruhamárkákat ajánlok nektek, amelyeknek az alkalmi ruhái közül bátran válogathattok magatoknak akkor is, ha huszonévesek vagytok, és akkor is, ha elmúltatok 40-50 évesek. Hiszen egy nő nemcsak fiatal korában nő, hanem akkor is, ha már érettebb, elegánsabb éveiben van.

asos_1

Asos

zaana

Zaana

Ezenkívül persze az sem mellékes, hogy kinek milyen stílusa van: hiszen valaki a romantikus, virágos megjelenést preferálja, valaki a hercegnős babakéket vagy rózsaszínt, míg sokan a klasszikus elegánsat sötétebb színekben, de nem feledkezhetünk meg a fiatalok szexisebb, szűkebb ruhákat kedvelőkről sem.

Nagyon fontos, hogy a molett nők tartsák szem előtt alkati sajátosságaikat, de ami szintén nem mellékes: csakis olyan ruhát válasszunk, amelyben jól érezzük magunkat, és illik hozzánk.

hmprod (13)

H&M

asos_0

Asos

  • 0
  • Nyomtatom