Van megoldás az intim gondokra!

Kozma Rita, Szépség rovat

Sok nőnek okoz gátlásokat intim területeinek külleme vagy milyen sokak számára jelentenek frusztrációt a szüléssel vagy korral járó kellemetlen változások.

Kényes téma, sőt szinte tabu a női intim testrészekhez való viszonyunk és a változásaikkal járó testi-lelki következmények. Pedig életünk során a változás törvényszerű, elkerülhetetlen. A kisajak-nagyobbodásnak többnyire semmilyen különleges oka nincs, egyszerűen testi adottság. Más esetben szülés után, vagy nagyobb testsúlyváltozás után jelentkezik hangsúlyosabban a probléma.

Ám sem ezekbe, sem a genetikai adottságokba nem kell ma már belenyugodnunk, hogyha gátlásokat, kényelmetlenséget okoznak. A túlérő kisajkakra, a szeméremajkak aszimmetriájára, túlzott méretére, ahogyan a hüvely tágasságára, szárazságára is van megoldás! Intimplasztikával, szeméremplasztikával vagy szikét nem igénylő, lézeres kezelésekkel az intim területek kívül-belül megfiatalíthatók.

A Lotus GynoLaser fájdalommentes megoldás a hüvelyfal lazaságának és szárazságának, ezáltal a csökkenő libidónak a kezelésében is. A hüvelyfalat több rétegben kezeli frakcionált lézerfénnyel, a kollagéntermelés fokozására ösztönözve a kötőszövetet.

Peaceful woman relaxing at home with cup of tea or coffee

A Royal Clinics orvos-esztétikai központ pácienseinek tapasztalatai azt mutatják, hogy a mindössze 20 percig tartó kezelés nem jár fájdalommal, csupán kis kényelmetlenséget okozhat a kezelőfej melegsége.

A maximális eredményhez 3 kezelés elvégzése javasolt 4 hetes gyakorisággal.

Amennyiben a kisajkak szárnyszerű megnagyobbodása esztétikailag vagy funkcionálisan (például sportolás közben) zavaró, helyi érzéstelenítésben történő ambuláns beavatkozással orvosolható a probléma. A beavatkozás előkészítéssel együtt sem hosszabb 2 óránál. Mivel felszívódó varratokkal dolgoznak, a varratok eltávolítására nincs szükség. A gyógyulási idő 2-3 hét, a kisajkak teljes rendeződése küllem és érzékenység szempontjából 2-3 hónapot vesz igénybe.
A műtét nem okoz változást a terület érzékenységében, a megnövekedett önbizalom többnyire a szexuális élet javulását eredményezi.

Bővebb információ: www.royalclinics.hu

  • 0
  • Nyomtatom