Plus size szépségek a Golden Globe-on

Kozma Rita, Stílusos rovat

Bár már minden magazin megírta, hogy kik voltak a legjobban avagy a legrosszabbul öltözött hírességek a Golden Globe-gálán, egyvalamiről minden sajtóorgánum megfeledkezett: a telt szépségekről. Mi persze nem!

Sőt, olyannyira nem, hogy utánanéztünk, az elmúlt években mit részesítettek előnyben, de persze nem feledkezhettünk meg a teltebb sztárok idei ruhakölteményeiről sem.

A sztárvilágban olyannyira megszokottak a 34-es, 36-os konfekciómérettel rendelkező hölgyek, hogy üdítő színfoltként jelenik meg a 40-es méretű Amy Schumer (nem klasszikus plus size, de egy XS-es madárcsontú sztár mellett élettel telinek tűnik), Octavia Spencer, de tavalyi Golden Globe-ról hoztunk nektek szintén gyönyörű hölgyeket, mint például Melissa McCarthy vagy éppen Queen Latifah és Adele.
Egy plus size úr is felkerült a 2017-es Golden Globe vörös szőnyegén – Jonah Hill -, akinek döntsétek el ti, hogy mennyire volt jó választás a fehér tornacipő.

img_0433 img_0435

BEVERLY HILLS, CA - JANUARY 13:  Singer Adele arrives at the 70th Annual Golden Globe Awards held at The Beverly Hilton Hotel on January 13, 2013 in Beverly Hills, California.  (Photo by Jason Merritt/Getty Images)

img_0437 img_0438

 

  • 0
  • Nyomtatom