Így készítsd el Adele ünnepi sminkjét!

Kozma Rita, Szépség rovat

A szépséges énekesnő bár nagyon szeret smink nélkül is mutatkozni – az Instagram-oldalán sűrűn tesz fel ilyen fotókat -, a sminket sem veti meg. Ilyenkor általában a klasszikus femme fatale makeup-ra esküszik.

Mi is elleshetjük tőle a titkait, hiszen a natúr vagy épp vérvörös ajak natúr szemhéjpúderrel és tusvonallal kiegészítve szinte minden nőnek jóláll, arról nem is beszélve, hogy nincs olyan alkalom, ahova ne viselhetnénk.


Milyen sminktermékeket szerezzünk be hozzá?

A highlighter finom, érzéki fénnyel borítja be az orca hangsúlyozásra váró részeit. Az IsaDora három árnyalatú palettájával plasztikus hatást érhetünk el.

facscustr_21_closed_rgb

IsaDora

 

A nude smink alapja egy bőrtónusunkhoz illő színek ötvözése a szemszínünkhöz illő színekkel. A Bourjois palettája minden vágyunkat teljesíti.

 

palette-ouverte-nude

Bourjois

 

Adele sminkje nem lehetne teljes szemhéjtus nélkül. A Guerlain szemhéjtusa a ragyogó feketén kívül azt is garantálja, hogy a tusvonal a helyén marad, nem maszatalódik el.

 

guerlain_cat16_g042426_w_fotor

Guerlain

 

Nem lehetne tökéletes a smink egy, az arcot üdévé varázsoló arcpirosító nélkül. Ez a bájos csomagolásba zárt essence arcpír nemcsak az arcunkon fog jól mutatni, hanem a neszeszerünkben is.

 

ess_weare_multi%20blush_fotor

Essence

 

Bár Adele imádja a vörös rúzsokat is, de hétköznapokra mégis a natúr színeket részesíti előnybe. A KAP csodás árnyalata nemcsak az énekesnő kedvence, hanem a miénk is.

 

matt_ruzs_termekkep-690x630

KAP (Kell A Púder)

 

 

  • 0
  • Nyomtatom