Milyen vöröses rúzst válassz, ha szőke, barna vagy vörös vagy?

Kozma Rita, Szépség rovat

Ahogy jó, ha lapul a szekrényünkben egy bármikor előkapható ki fekete ruha,úgy a neszeszerünk éke lehet egy hozzánk illő vörös rúzs. Azonban nem mindegy, hogy milyet választ egy hamvas bőrű szőke vagy éppen egy kreol bőrű barna nő. Ebben segítünk most!

A porcelánbőrű szőkék és feketék válasszanak pipacspiros vagy jeges, kissé magentás vörös rúzst, azonban ha a bőr inkább melegebb árnyalatú, remekül áll egy Marilyn-vörös vagy egy tűzvörös.

luxury_ruzs_termekkep-690x630_fotorkap

KAP (Kell A Púder)

 

ess_mattmattmatt%20lipdgloss%2304-1

Essence

A tűzvörös és a meggybordó remekül áll a kreolosabb bőrű barna és fekete hajú nőknek is, de a terrakotta-vörös is ideális választás. Fontos, hogy ők inkább a melegebb színek közül válasszák ki az ideális vörös rúzst.

ess_mattmattmattlipstick%2308_offen-1

Essence

png-12-447-high-performance-lipstick

ARTDECO

 

 

A vörös hajú, világos bőrű, szeplős nőknek a legideálisabb a narancsos-piros vagy a pipacspiros tónus, de ha ennél is sötétebb, mélyebb színre vágynak, akkor egy bronzosvörös vagy épp egy burgundi is tökéletes lehet.

png-13-17a-perfect-color-lipstick

ARTDECO

mac_holidaycolour17_lipstick_leapofdelight_white_300dpicmyk_1-1_fotor

MAC

 

Általános szabály, ha sötétebb rúzst viselünk, akkor az ajak legyen a főszereplő az arcunkon, csak akkor fessük erőteljesebbre a szemsminkünket, ha egy esti buliba készülünk – de még akkor sem kötelező. Elég egy tusvonal vagy csupán egy szépen spirálozott szem hangsúlyos ajkunk mellé.
Nagyon fontos, hogy rúzsozásunk makulátlan legyen, hiszen egy sötétebb színnél minden apró hiba látszik.

 

  • 0
  • Nyomtatom