Védelem és stílus a mellednek is? Ezt viseld mozgáshoz!

Kozma Rita, Fitt Plus, Stílusos rovat

Mozogni, tornázni kell az egészség megtartásához, a jó közérzethez. Azok a nők, akiknek nagyobbak a kebleik, jól tudják, milyen sokat segit egy jó sportmelltartó.

Manapság óriási teret nyert az egészséges életmód és a rendszeres testmozgás, ugyanis a sportolás kikapcsolódást jelenthet a napi rutinból, valamint kiváló feltöltődésként vagy társas programként is szolgálhat. Bármi is legyen a motivációnk, az biztos, hogy mozgás közben is megfelelő tartásra és kényelmes viseletre vágyunk.

A Triumph kifejlesztette legújabb triaction Dynamic LITE® sportmelltartókat, melyek 3D anyaguknak köszönhetően feszesen tartják a mellet, ráadásul a szuper színek és fazonok rendkívül divatosak. A kollekció képviselője nem más, mint a többszörös olimpiai és világbajnok kajakozónő, Kovács Katalin, aki személyes tapasztalattal rendelkezik arról, milyen fontos az Igazi megtalálása sportoláshoz is.
triaction_free_motion_n_211 triaction_free_motion_n_302 triaction_extreme_lite_n_310 triaction_extreme_lite_n_211

A University of Portsmouth női mellek kutatásával foglalkozó csoportja tesztelte a triaction Dynamic LITE® kollekció darabjait. Az derült ki, hogy legalább 73%-kal csökkentik a mell mozgását aktív testmozgás közben, így a piacon ez az egyik legjobb tartást nyújtó sportmelltartó. Ha ezt viseljük, egyszerre érezhetjük magabiztosnak és divatosnak magunkat sportolás közben is.

  • 0
  • Nyomtatom