Teszt – Forever Beauty 4TECH narancsbőr elleni gép

Kozma Rita, Fitt Plus rovat

Kipróbáltuk az első otthoni narancsbőr elleni és bőrfeszesítő készüléket, a Forever Beauty 4TECH-et. Ez a kis otthon használható gép egyesíti a szépségszalonok jól bevált anticellulit technológiáit, és több fronton lendül támadásba a narancsbőr ellen.

Manapság súlytól, kortól függetlenül is egyre több nő, sőt szinte mindenki küszködik a narancsbőrrel. Sokféle okból kialakulhat, például a kevés vízfogyasztásnak, az ülőmunkának, a mozgásszegény életmódnak, a dohányzásnak, az alkoholnak, a csokoládénak és a különböző félkész ételeknek is szerepük lehet benne. Igyekszem egészségesen táplálkozni és sok folyadékot fogyasztani, ami fontos a narancsbőr (és az egészség!) szempontjából, de még így is küzdök vele, dolgozom ellene. Kipróbáltam a Forever Beauty 4TECH narancsbőr elleni gépet is. Könnyen elsajátítható a használata, csupán egy néhány oldalas füzetet kellett végigolvasnom a megismeréséhez. A könnyű, tenyérbe helyezhető készüléknek és a hozzá tartozó gélnek köszönhetően már egy hét után simább, bársonyosabb, feszesebb lett a bőröm. Tíz hét után pedig azt tapasztaltam, hogy kevésbé gödrös a combom, és látványosan egységesebb a bőrtónusom. Mindezt kényelmesen, fájdalom nélkül értem el, úgy, hogy ki sem kellett tennem a lábam otthonról.

forever-beauty-4tech-narancsbor-elleni-keszulek-senseofbeauty-hu-500x576

Az eredményen felbuzdulva megkértem dr. Gulyás Tamást, a NarancsbőrStop.hu orvos-szakértőjét, hogy magyarázza el a Forever Beauty 4TECH készülék működését, és segítsen megérteni, hogyan tünteti el a narancsbőrt ez a kis csodamasina.

„Fontos tudni, hogy a narancsbőr megszüntetésére tökéletes módszer nem létezik – szögezte le dr. Gulyás Tamás. – A különféle eljárások különböző hatékonysággal képesek a kollagént átrendezni, a zsírt eltávolítani, a keringést és nyirokkeringést javítani. Egyes módszerek az egyik, mások a másik területen hatékonyabbak, így az eltérő fizikai alapú kezelések kombinálása lehet a legcélravezetőbb. Egységesen talán a rádiófrekvencia alapú eszközök hozzák a legjobb eredményeket, ám ezek is hatékonyabbak, ha más eljárásokkal is kiegészítik a használatukat. A Forever Beauty 4TECH narancsbőr elleni készülékbe négy kozmetikai technológiát is beépítettek.

1. Rádiófrekvenciás testfeszesítés
A rádiófrekvenciás (RF) kezelés nagy frekvenciával rezgő elektromágnes hullámmal történik. A bőr a rezgés hatására (ellenállása miatt) felmelegszik. A hőhatás összerántja a kollagénrostokat, illetve serkenti újraképződésüket. Ez a ránctalanító eljárások alapja, de a narancsbőr egyenetlen rostszerkezetét is nagyon hatékonyan újítja meg. Ez a módszer korai eredményt ad, és a kollagéntermelő sejtek működésének serkentésével hosszú távon is hat. A legtartósabb eredményt ezzel lehet elérni a narancsbőr kezelésében. A szebb és gyorsabb hatás érdekében a többi módszer bármelyikével kombinálható.

2. Ultrahangos mélymasszázs
Az ultrahangos mélymasszázs rezgései a zsíranyagcsere fokozása, a szövetek felmelegítése, valamint a sejtfalak áteresztőképességének növelése révén hatnak. Ezáltal csökkentik a zsírsejtek méretét, fokozzák a helyi keringést, és képesek a bőr mélyebb rétegeibe juttatni a narancsbőr elleni hatóanyagokat. Az ultrahangos mélymasszázs kiváló kiegészítése a kötőszövetet erősítő (pl. rádiófrekvenciás) kezeléseknek.

3. Vörös LED fényterápia
Fokozza a kollagéntermelést, feszesíti a bőrt, ezáltal segít csökkenteni a narancsbőrt. A sejtanyagcserét is javítja, így hozzájárulhat a zsírsejtek zsugorodásához. Elsősorban más kezelések kiegészítéseként ajánlott.

4. Vibrációs masszázs
Gyorsítja az ultrahangos kezelés során felszabadult salakanyagok kiürülését, mérsékli a vizesedést, illetve ennek a funkciónak révén a kezelés egy kellemes masszázsélménnyel is kiegészül.”

Bővebb információt a NarancsbőrStop.hu-n találsz!

  • 0
  • Nyomtatom