Fiatalodj 30 perc alatt 10 évet!

Plus Size magazin, Szépség rovat

Az év végi rohanás, a villámsebességgel közeledő határidők, az ajándékvadászat és a karácsonyi ünnepek megszervezése alaposan igénybe vesz bennünket. Mire eljönnek az ünnepnapok, már úgy érezhetjük, hogy hetekre lenne szükségünk a regenerálódáshoz.

Ez sajnos csak keveseknek adatik meg, pedig szilveszterkor szeretnénk a legjobb formánkat hozni. Szerencsére ma már minden feltétel adott ahhoz, hogy félóra alatt 10 évet fiatalodjunk – és most a botoxinjekcióra és a ráncfeltöltésre gondolunk! Akár a két ünnep közt is szakíthatunk rá időt, hiszen ezekkel a módszerekkel azonnali látványos hatást érhetünk el, így már az újév elérkezését is „évekkel fiatalabban” ünnepelhetjük. Január 20-án és 21-én pedig nagy kedvezményekkel várja a fiatalodni vágyókat botoxnapján, illetve feltöltésnapján a Royal Clinics.

Fontos, hogy kizárólag olyan bőrgyógyásszal vagy plasztikai sebésszel végeztessük el a kezelést, aki megfelelően szakképzett és gyakorlott, hiszen pontosan ismernie kell az arc felépítését, vonalait és az esztétikus megjelenés kritériumait az optimális eredmény elérése érdekében. A mindössze néhány percig tartó beavatkozást megelőzően elengedhetetlen egy alapos konzultáció az orvossal. Az injekciók hatása már három nap után észrevehető, egy-két hét alatt éri el maximumát, majd 3-6 hónapig megmarad. Fontos tudni, hogy az ismételt kezelések hatása egyre tovább tart, és egy idő után a kezelt izom „leszokik” a mozgásról, vagy annyira elgyengül, hogy nem képez többé mély ráncot.

RékaFeltöltés2

  • 0
  • Nyomtatom