Vajon tényleg olyan jók a natúrkozmetikumok? Kipróbáltuk!

Kozma Rita, Szépség rovat

Ezen a héten a Herbinka natúrkozmetikumait próbáltuk ki. Kíváncsiak voltunk arra, hogy parfümös illat és mesterséges hozzávalók nélkül is tudunk-e szépülni, jó érzés-e ilyen termékeket használni mindennap.

A Herbinka natúrkozmetikumok kézzel készülnek, egy engedélyezett szappangyártó helyiségben, Szolnokon. Igazi családi manufaktúra. Csomagolásuk újrahasznosított papírból készül, minden darabot kézzel csomagolnak.

Erdős Juci fotós

Erdős Juci, szerző, fotográfus

Első alkalommal amikor megszagoltam a szappant, számomra szokatlan volt az illata, de miután kipróbáltam és éreztem, milyen kellemes tapintású lett tőle a bőröm, addigra már megszoktam természetes illatát is.

Kecsketejes_2

11014828_1143333002360877_1674218460332427013_n_Fotor

Kozma Rita, főszerkesztő

Imádok hosszan lazulni egy kád vízben, a kakaóvajas fürdőgolyó pedig hozzájárult ahhoz, hogy még kellemesebben töltsem el ezt az időt. Télen különösen ajánlom.

 

furdogolyo

András, nyertes olvasónk férje

Nagyon örültem a terméknek, bár a feleségem nyerte, de megkaptam tőle. Először is nagyon igényesnek tartom a csomagolást, a szappan mérete is tetszett, nem túl nagy, nem túl kicsi, könnyen használható. Én kedvelem a természetes illatokat, olyan, mintha gyógyvízben fürdenék, amikor használom.

Bereki_

  • 0
  • Nyomtatom