“Mert ő valaki más, mint akinek mutatta magát”

Erdős Juci, Önbizalom rovat

Van, hogy az ember nem mindig éber és a rendszerbe homokszem kerül…

Napok óta fájt a nyakam, azt hittem, elaludtam. Gondoltam, hogy egy kis masszázs, kenegetés, és pikk-pakk elmúlik. Aztán a napokból hetek lettek, de csak egyre rosszabb lett. A nyakfájás kiterjedt a vállaimra, úgy éreztem, mintha valaki tűsarkúval állna rajtuk. Aztán tetőzött ez a fájdalom: a hátam is beállt, és ott már azt éreztem, mintha valaki kést szúrna belé. Nem bírtam tovább, ugrasztottam egy masszőr barátnőmet és Apukámat – aki csontkovács is -, így ők helyretettek annyira, hogy legalább forgatni tudjam a fejem.
És végre másfelé is láttam, nem csak egy irányba, mint a lovak, akiknek a szemellenző azért kell, hogy ne vegyék észre a többi lehetőséget, merre mehetnének még az egy irány mellett.

Jelentem: már forog a fejem, a nyakam is és a hátam is oké, mert észrevettem, hogy az, aki hátba döfött és a vállaimon szteppelt, nem azért tette, mert jól kopog a cipője, hanem mert ő valaki más, mint akinek mutatta magát.

Lekerült hát Jucikáról a szemellenző, kikerült a homokszem a rendszerből és látja, az igaz barátok mellette vannak még most is, és ők a földön járnak, közvetlen mellette.

Még annyit a “délibábokról”, mindig csak egy ideig tartanak. Amint nem süt a nap, ők eltűnnek.

Erdős Juci
Plus Size Photography

  • 0
  • Nyomtatom